Introductie Sekt 1 april

Geplaatst op 25 jan. 2024

In ons vorige nieuwsbericht hebben we het al laten doorschemeren: dit voorjaar staat de introductie van onze Sekt van het oogstjaar 2022 gepland. Onlangs hebben we de kans gekregen om te proeven, en we werden direct betoverd door de heerlijke frisfruitige smaak! Na een rijping van maar liefst 18 maanden sur lie (op gist), hopen we deze sprankelende wijn begin april in de verkoop te kunnen doen. Uiteraard zullen we dit, zodra het zover is, aankondigen op onze website en Facebook.

Tijdens de proeverij hebben we niet alleen kunnen genieten van onze Sekt, maar ook van onze andere wijnen. Enthousiasme overheerst zowel bij ons als bij de wijnmakers. Benieuwd welke wijnen jou dit jaar te wachten staan? Lees snel verder!

Allereerst hebben we onze Rosé Parel, een betoverende licht mousserende wijn gemaakt van de Souvignier Gris druif. Verwacht een delicaat samenspel van fruitige aroma's en een verfrissende sprankeling.

Daarnaast presenteert onze collectie zich met een stille Rosé, een harmonieuze blend van de Pinot Noir en Cabaret Noir druiven. Deze wijn zal je verleiden met zijn elegante smaak en prachtige roze tint.

Maar dat is nog niet alles! We zijn verheugd om niet één, maar maar liefst drie stille witte wijnen met je te delen. Te beginnen met de Chardonnay, die je zal bekoren met zijn rijke en uitnodigende karakter. Daarnaast hebben we de Cabernet Blanc, die verrast met zijn frisse en levendige eigenschappen. En tot slot bieden we een blend aan van de Chardonnay, Riesling en Cabernet Blanc, die je zal betoveren met zijn veelzijdigheid en soepele, toegankelijke smaak.

Wij zijn nauw betrokken bij elk aspect van het productieproces en zullen je op de hoogte blijven houden met betrekking tot deze wijnen, die we begin juni op voorraad verwachten te hebben. Blijf onze website en Facebook in de gaten houden voor meer informatie en de exacte releasedata.