Gratis verzending vanaf €100 Gratis afhalen in Langeveen Minimale bestelhoeveelheid 6 flessen

Onze wijnen komen eraan!

Geplaatst op 13 mei 2024

Binnenkort is het zover: op 22 mei zullen onze wijnen worden gebotteld! We hadden gehoopt de Sekt van de oogst van 2022 al eerder te kunnen introduceren, maar deze zal gelijktijdig worden gepresenteerd. Wij zijn enorm verheugd en trots op onze eerste wijnen, die een divers assortiment vormen met elk hun unieke eigenschappen, aroma's en mondgevoel. We zijn ervan overtuigd dat we voor elke wijnliefhebber een passende wijn kunnen aanbieden.

Esker Sekt Cuvee: Een mousserende wijn gemaakt van de druivensoorten Pinot Noir, Riesling en Chardonnay. De droge, frisfuitige wijn is na een traditionele tweede flesvergisting en na een rijping van 18 maanden sur lie gebotteld. Lekker als aperitief wijn!

Esker Wit Chardonnay: Een verfijnde wijn met een volfris en complex zuurpatroon, vergezeld door subtiele tonen van lichte kruiden en paprika. Deze wijn past uitstekend bij gerechten met vette vis en kip.

Esker Wit Cuvee Select: Een droge volle witte wijn met tonen van wit fruit, die je zal verrassen met zijn veelzijdigheid en levendige eigenschappen. De wijn is gemaakt van de Cabernet Blanc, Chardonnay en Riesling en combineert goed met vis, schaaldieren en groentegerechten.

Esker wit Cuvee: Een droge fruitige witte wijn met een zachte, frisse en toegankelijke smaak. De wijn is gemaakt van de Souvignier Gris, Cabernet Blanc en Riesling en combineert goed met salades, geitenkaas en visgerechten.

Esker Rose Blend: Een zachtdroge wijn, gemaakt van de Cabaret Noir en Pinot Noir. De wijn is frisfruitig en lichtkruidig van smaak en zal je verleiden met zijn elegantie en prachtige roze tint. Heerlijk op een zomers terras, bij tapas of een BBQ.

Esker Parel Rose: Een betoverende licht mousserende droge wijn met verrassende fruittonen, gemaakt van de Souvignier Gris en Cabernet Blanc. Verwacht een delicaat samenspel van fruitige aroma's en een verfrissende sprankeling.